Joustavat käännöspalvelut ja kielentarkistus – ammattitaidolla!

TPM Käännökset Oy tarjoaa asiakkailleen luotettavat käännöspalvelut, kielentarkistuksen ja oikoluvun. Olemme erikoistuneet asiatekstien kääntämiseen suomesta ruotsiin ja käännöksemme ovat ruotsia äidinkielenään puhuvan kääntäjän tekemiä. Tarjoamme myös auktorisoidun kääntäjän palveluja ruotsin kielelle. Valitse luotettava ja osaava ammattilainen, kun tarvitset käännöspalvelua.


Ohjeita käännöstyön tilaajalle

Monipuoliset palvelut vaativiin tarpeisiin

Tarjoamme monipuolisia kielipalveluita vaativiin tarpeisiin. Ydintoimialaamme ovat käännökset suomesta ruotsiin ja lisäksi tarjoamme ruotsinkielisten tekstien kielentarkistusta ja oikolukua.


Olemme erikoistuneet asiatekstien kääntämiseen, mutta autamme tarvittaessa kaikenlaisten tekstien kääntämisessä. Asiakkaisiimme lukeutuu pankkeja, rahoitusyhtiöitä, eläkekassoja, henki-, työeläke ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä liikeyrityksiä ja yhteisöjä eri puolilta Suomea. Palvelemme myös julkista sektoria ja yksityishenkilöitä.

Palvelumme

  • Asiatekstikäännökset

  • Ruotsinkielisten tekstien kielentarkistus

  • Oikolukupalvelut

  • Auktorisoidut käännökset suomesta ruotsiin

Käännöspalvelut

Meillä on laaja kokemus erityyppisten asiatekstien kääntämisestä suomesta ruotsiin pääosin pankki-, vakuutus-, rahoitus- ja sijoitusalalta. Tässä muutama esimerkki kääntämistämme asianteksteistä: lehdistötiedotteet, vuosikertomukset, verkkosivut, oppaat ja esitteet, esitykset, asiakaskirjeet, sopimuskirjat.


Voit tarvita auktorisoidun käännöksen asiakirjasta esimerkiksi asioidessasi viranomaisen kanssa, mutta toisinaan myös yksityiset toimijat voivat vaatia virallisen käännöksen. Esimerkkejä auktorisointia vaativista käännöksistä ovat liiketoimintaan liittyvät asiakirjat, oikeuden päätökset, perunkirjoitukset, testamentit ja todistukset.

Tilaa käännöspalvelut

Kielentarkistus ja oikoluku

Tarjoamme myös ruotsinkielisten tekstien kielentarkistusta sekä oikolukupalveluita. Kielentarkistus on hyvä keino varmistaa, että teksti on kieliopillisesti virheetön ja toimiva. Luemme, tarkistamme ja korjaamme tarvittaessa tekstisi varmistaaksemme tekstin oikean tyylin, sävyn ja sujuvuuden. 


Kielentarkistuksesta veloitamme kielentarkistukseen kuluvan ajan mukaan. Kun tilaat meiltä julkaistavan käännöksen, viimeisen vedoksen oikoluku sisältyy hintaan.

Ota yhteyttä